MONTHLY HAUL

SWATCHES Mariah Carey Minis Collection by OPI SPONSORED BY JOAN CORNER

December 07, 2013

 Holiday is about to come especially Christmas
Apa-apa aja yang perlu disiapin? Pastinya outfit yang lucu untuk menyambut Natal.
Ga cuman outfit, kuku dan make up juga harus lucu dan matching dong ya!

First of all I would like to say thank you to my favorite online cosmetics seller Joan corner who gave me a new OPI mini set nail polish and my Christmas pick is Mariah Carey liquid sand mini


I'm so mini set lovers and I love liquid sand texture. Biasanya nih sebelum beli aku cari-cari tahu dulu ada nggak warna neutralnya. Aku memilih untuk nggak pakai top coat soalnya aku pengen keep the original texture and lebih suka aja kalau keliatan matte.
Special thanks to Mb widia and Mb Sri yang sudah rela kukunya aku kutekin hahahah *kalau udah mau bikin review kuteks suka bingung pinjem kukunya siapa*
Next review kayaknya butuh volunteers lagi nihh..  ( ื▿ ื)

All right Beauties let's straight to the swatches

make him mine 



Make him mine
This is My top 1 row. Warnanya aku suka banget!! Metalic rose walaupun berglitter,glitternya halus ga bikin annoying gitu soalnya ada beberaoa kuteks yang glitternya terlalu besar dan overwhelmed. Make him mine memberi kesan a little bit glamor tapi ga ada salahnya dipakai buat daily look masih kelihatan neutral and casual.

 Baby please come home

Baby please come home
It looks Grey kadang lebih ke metallic silver

even you have under tone or mid tone color skin this will absolutely suit on you trust me!

Silent stars go by

Silent stars go by
It's champaign nude softer pink looks a bit similar with make him mine but it a little bit lighter.
This is my favorite in the second row!
Pros
All of them are sandy
Have different look depend on your lighting
Looks good in 2 coats
Easy to apply
The formula is good
Perfect for party or holiday occasions
it's thick
Fast dry
Glitter bombing


Cons
Sayangnya nih di dalam 1 mini set harus ada 2 warna yang mirip silent stars go by sama make him mine. Bedanya tipis banget beda kadar kepekatan warna.
 but overall
aku puas sama semua warna and hardly can't find any bad things about this nail polishes
They just too good and pretty (♥-̮♥)
I rate 5/5
They are great for gifts or to be your collection.


To get same product as mine please go check :
instagram : Joan Corner
or 
https://www.facebook.com/joan.corner

Get your favorite and original OPI nail polish or other authentic make up 
by clicking the picture below
Ps: ownernya super duper friendly and she never hesitate in serving and answer your question 
:**
https://www.facebook.com/joan.corner

Get ready for holiday Beauties!
See you on the next nail polish swatches

You Might Also Like

0 comments

komen dan saran kalian akan sangat berarti buatku untuk selalu semangat menulis dan berbagi :)

akucantikkk. Powered by Blogger.

Follow me

AKUCANTIKKK FOLLOWERS