TIPS OF THE WEEK

TIPS OF THE WEEK (ENCHANTING YOUR LOOK WITH FALSIES)

June 29, 2014

Hi beautiful, this week is about beauty tips, siapa yang sudah akrab sama bulu mata palsu? Siapa disini yang udah tiap hari nggak pede ke acara tertentu  tanpa bulu mata palsu?atau ada yang masih enggan make,karena ribet takut dibilang heboh?
Bentuk bulu mata itu ada macem-macem loh Beauties ada yang natural look ada juga yang kelihatannya heboh. 
Fake lashes are fun,glamorous,and a pain in the butt to apply if you haven't done it before. Here are some tips for first-timers!
You will need :
One pair false lashes
One tube lash adhesive
Scissors
Mascara
Eyeliner

Step by step
1.Remove lashes from their box (pull from the middle)+measure them against your eye diukur gitu antara panjang bulu mata sama bulu mata asli kita supaya nanti kalau dipasang kelihatannya rapi.
2. Kemudian bubuhkan lem khusus bulu mata run a thin live of glue along the lash band and wait for 10-15 seconds
3. Press false carefully along your natural lash line. Be careful not to leave one side sticking out or into the inner corner. Tekan bulu mata secara perlahan mendekati akar bulu mata asli,push the false lash into your lashes line and hold make sure it's secure.
4. Repeat for both eyes. If it feels awkward peel away the dried glue. Start over. It shouldn't hurt or itch! 
Notes: 
5. If you have an eyelash curler jepit dulu bulu mata aslimu dengan penjepit bulu mata,use it to curl your natural lashes into the false ones
6. Applying mascara to both your false and natural lashes helps blend them together so you eyes will look fuller
7. Use a dark eyeliner to hide the lash band and the glue. Fill those gaps.
 
Gimana?Gampang kan Beauties,next aku mau share false lashes yang baru-baru aja aku cobain, they are easy to find and cheap. some of them bukan dari merk ternama tapi setidaknya they are pretty enough to use in our daily or party make up look.


Bulu mata palsu yang pertama dari elise harganya 14.500 tesktur bulunya lebat dan pendek,kalau aku lebih milih ini untuk daily use.
berikutnya false lashes dari kawai harganya 7.500 bulu matanya jaraknya agak jauh dikit trus rada panjang,bagusnya dipakai kalau mau photoshoot nih supaya lebih flirt.
terakhir nih klo mau night occasion kamu bisa pilih bulu mata yang lebih dramatis seperti yang aku pakai. 
Remember Beauties there are millions of varieties of lashes,more than 2-3 uses they get gross.
Don't forget to follow my twitter @akucantikkkid 
See you on the next tips!!

You Might Also Like

4 comments

  1. yang paling bikin iri ituuu bentuk matanyaaaa :-*

    http://beautiiiproject.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Halo salam kenal ^^. Really useful! ^^. Thx for sharing ya pas bgt aku juga ga terlalu mahir pasang bulu mata palsu ^^.

    Mind to follow back ?

    Lyl-s.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Hihi iya mba aku sukaknya begini 😅😆
    Thank you for visit ;)

    ReplyDelete

komen dan saran kalian akan sangat berarti buatku untuk selalu semangat menulis dan berbagi :)

akucantikkk. Powered by Blogger.

Follow me

AKUCANTIKKK FOLLOWERS